Restaurant

Gelegen op een markante locatie midden in het centrum van het dorp Made aan het Raadhuisplein ligt Hotel Restaurant ’t Trefpunt enLunch en Eetcafé De Steenhoeve.Al Steenhoeve Trefpunt 010generaties lang een gastvrij trefpunt waar vooral levensgenieters de rust en gemoedelijkheid vinden om het goede des levens te ervaren. Het café is intiem en smaakvol aangekleed en vormt een harmonieus geheel met de serre en het terras. Een heerlijk kopje koffie met taart, een (zaken) lunch, kleine Brabantse gerechten… laat u verrassen door onze kleine kaart. De gerechten op de kaart van ons restaurant gaan steeds met de seizoenen mee, zodat er op culinair gebied telkens weer nieuwe creaties te verwachten zijn. Seizoen’s verse producten spelen een belangrijke rol. De Patron is zelf de chef… en dat proef je! Tijdens de zomermaanden serveren wij bij passend weer op het terras. t-trefpunt-nlIn een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Steenhoeve volop gelegenheid voor feestelijke en (informele) zakelijke ontmoetingen. Een heerlijk diner, bruiloft, receptie, jubileum of een bedrijfsfeest, een warm/koud buffet of een authentieke Brabantse koffietafel.. het kan allemaal! Nadat uw persoonlijke wensen met ons zijn doorgesprokenwordt alles tot in de finesse verzorgd.

One comment

 1. W.A.M. Batist schreef:

  Ik wil graag informatie wat de mogelijkheden zijn om met een groep van 20 personen te kunnen dineren.
  Of hier met deze groep de mogelijkheid is dat er over een af te spreken kaart zo wat wij al eens hebben kunnen doen of uit de andere mogelijkheden die U hebt in Uw bedrijf.
  Ik gaf al aan dat de groep uit 20 volwassenen bestaat en het gaat ter gelegenheid van de verjaardag Van mijn vrouw die die dag haar 80 ste verjaardag hoopt te vieren.
  De datum van die dag is 19 Augustus. Bij voorbaat wil ik U bedanken voor de moeite door U gedaan en in afwachting van Uw antwoord.
  W. Batist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *