Mosselkaart
Voorgerechten
Mosselen Beurre Paris € 16.5
In kruidenboter bereid met brood
Provençaalse Mosselen € 18.5
Klein pannetje gekookte mosselen met knoflook, paprika en Provençaalse kruiden
Wijnsuggestie: Tempranillo Rose, Spanje glas
Hoofdgerechten mosselen
(Vers gekookte mosselen per portie ca. 1 KG)
Klassieke Mosselpan € 28.5
gekookt in eigen vocht, ui, prei en mosselkruiden geserveerd met brood, cocktail-, & knoflooksaus
Wijnsuggestie: Chardonnay wit uit Frankrijk
Wijnsuggestie: Pinot Grigio Blush, Rose uit Italië
Biersuggestie: v/d tap Hertog Jan Weizener
BoB suggestie: zero chardonnay 0% of Franziskaner weissbier 0%
Abdij Mosselpan € 32.5
gekookt in Abdij bier met ui, prei & kruiden geserveerd met brood, cocktail-, & knoflooksaus
Biersuggestie: v/d tap Karmeliet Tripel, Leffe Blond of Bruin
BoB suggestie: La Trappe Nillis 0.0 of Leffe Blond 0.0
evt. puntzak friet erbij € 5.- extra