- Lunch
- Kindermenu
- Voorgerechten
- Hoofdgerechten
- Desserts & meer
- Steenhoeve Keuze Menu
- Sharing Dining
- Aspergekaart
Lunch
Ook kunt u gebruikmaken van de warme gerechten in de dinerkaart
Heeft u een allergie? Geef dit door aan de bediening zodat we in overleg met het keukenteam er voor zorgen dat het gerecht aan uw normen voldoet.
Huisgemaakte soepen
Tomaten-paprikasoep (V)
7.00
Soep van het seizoen
7.50
(vraag aan de bediening)
Brood met kruidenboter & aioli
5.50
Brood met smeersels
7.50
Lunch Tip!
Steenhoeve Plateau (vanaf 2 pers) Diversiteit aan kleine gerechtjes. Laat je verrassen door ons keukenteam!Steenhoeve Plateau
17.50 pp
Een diversiteit van kleine gerechtjes!
12 Uurtjes
12 uurtje uit de zee
13.50
Met krabsalade, garnalenkroket & seizoenssoep
12 uurtje van ’t land
13.50
Ossenhaascarpaccio, rundvleeskroket & seizoenssoep
Kroketten
Keuze uit mais of bruin brood of Italiaanse bol2 Rundvlees kroketten
8.50
met mosterd & brood
2 Kaas kroketten (V)
8.50
met mosterd & met brood
2 Garnalen kroketten
11.50
met aioli & brood
Puntzak friet-mayo
3.50
Heerlijk belegd!
Keuze uit mais of bruin brood of Italiaanse bolCarpaccio
12.50
met oude kaas, pitjes & truffelmayo
Gemarineerde verse Zalm
13.00
op japanse wijze bereid, geserveerd met zoetzuur uitje
Krabsalade
8.50
huisgemaakte krabsalade met ui & komkommer
Serranoham
9.00
met sla & huisgemaakte tomatensalsa & olijven
Old Amsterdam (V)
7.50
met sla, tomaat, komkommer, mosterd & zoetzuur uitje
Eigerecht
met mais of bruinbroodUitsmijter of omelet
8.50
ham – kaas
Uitsmijter of omelet Du Chef
11.50
met champignons, ui, paprika, bacon & kaas
Tosti’s
met wit brood of bruin desem broodCroque Monsieur
6.00
ham & kaas
Croque Madame
7.00
ham, kaas, gebakken ei
Onze Poké Bowls!
klein 12.50 – groot 17.50 Onze bowls hebben als basis: o.a. rijst, chioggia biet, komkommer, mais, sojaboontjes, rode ui & wortelTex-Mex Bowl (V)
13.50 / 17.50
met Mexicaans gekruide zoete aardappel & Guacamole
American Bowl
13.50 / 17.50
pulled Pork met bbq saus
Gamba’s
13.50 / 17.50
gebakken in knoflook, rode pepers, rozemarijn & dille
Vissers Bowl
13.50 / 17.50
met gemarineerde zalm en garnalen
Kindermenu
Alle kinderen die klaar zijn met eten, mogen iets grabbelen uit de schatkist!
Voorgerechten
Kopje Tomatensoep (V)
5.00
Kopje seizoensoep
5.00
Schaaltje nachos met vegetarisch gehakt & kaassaus (V)
7.00
Pannenkoek
Lekker met suiker en stroopNaturel
7.50
Friet & een snack
Friet met ketchup, mayonaise en een snackFrikandel
8.50
Kroket
8.50
Kaaskroket
8.50
Kipnuggets 6 stuks
8.50
Hamburgertje
8.50
Vissticks
8.50
Vegetarisch & Lekker
Veggie burgertje (V)
9.50
met frietjes
Tacosalade (V)
9.90
met veggie gehakt
Diverse Toetjes
Raketje
1.50
Cornetto aardbei
2.50
Magnum
3.00
Figuren ijsbeker
5.00
(die je mee mag nemen), gevuld met roomijs en je mag zelf kiezen uit smarties of spekjes dip
Voorgerechten
Heeft u een allergie? Geef dit door aan de bediening zodat we in overleg met het Keukenteam er voor zorgen dat het gerecht aan uw normen voldoet.
Appetizers & Starters
Broodplankje
5.50
met kruidenboter & Aioli
Brood met smeersels (V)
7.50
met verschillende dips
Nacho’s uit de oven (V)
8.50
met vegetarisch gehakt, jalapeno, rode ui, paprika, guacamole & kaassaus
Onze Poké Bowls
Klein / voorgerecht 12.5 – Groot / Hoofdgerecht 17.5 Een poké bowl is een traditioneel gerecht uit Hawaï en spreek je uit als po-kay. Dit gerecht wordt door de vissers gegeten en is de manier om de restjes vis op te maken. Hoewel poké een regionale Amerikaanse keuken uit Hawaï is, zijn traditionele poké-smaakmakers sterk beïnvloed door Japanse en andere Aziatische keukens. Wij hebben onze eigen varianten gemaakt op de traditionele Bowls! Onze bowls hebben als basis: o.a. rijst, chioggia biet, komkommer, mais, sojaboontjes, rode ui & wortel Our bowls are based on: rice, chioggia beetroot, cucumber, corn, soybeans, red onion & carrotTex-Mex Bowl (V)
13.50 / 17.50
met Mexicaans gekruide zoete aardappel & Guacamole
Gamba’s
13.50 / 17.50
gebakken in knoflook, rode pepers, rozemarijn & dille
Vissers Bowl
13.50 / 17.50
met gemarineerde zalm en garnalen
American Bowl
13.50 / 17.50
pulled Pork met bbq saus
Voorgerechten
alle voorgerechten worden met brood & boter geserveerdCarpaccio van Ossenhaas
12.50
met oude kaas, pittenmix & truffelmayonaise
Trio van Vis
13.50
Heerlijke vers gemarineerde zalm op Japanse wijze, krabsalade & gambakroketje
Gebakken Gamba’s
13.50
6 gepelde gamba’s gebakken in knoflook, rode pepers, rozemarijn & dille
Spaans Plateau
11.50
Smaakvol plateau met Chorizo, Serrano ham, tomatensalsa & olijven
Tacosalade (V)
10.50
Van vegetarisch gehakt, Tex-mex kruiden, ui, paprika, geserveerd met tortillachips & knoflooksaus
Oosterse kipspiesjes
10.50
2 kippendijspiesjes gebakken met paprika, ui, knoflook geserveerd met chili & teriyaki saus
Tomaten-paprikasoep (V)
7.00
Met Italiaanse kruiden
Seizoensoep (op dit moment Aspergesoep)
7.50
wisselende soep (vraag aan de bediening)
Asperge Bowl (V)
14.5
Poké Bowl met verse asperge, zalm en garnalen
Hoofdgerechten
Heeft u een allergie? Geef dit door aan de bediening zodat we in overleg met het Keukenteam er voor zorgen dat het gerecht aan uw normen voldoet.
Hoofdgerechten
Bourgondisch Vispannetje
19.50
Van zalmfilet, witvis & garnalen geserveerd met warme groenten & kruidenaardappeltjes
Zeebaarsfilet
21.00
Op de huid gebakken, geserveerd met zoete aardappelfriet, warme groenten & een heerlijke Hollandaisesaus
Gebakken Sliptongetjes 2 stuks
20.50
Geserveerd met ravigotesaus, koolsalade & friet
Gebakken Sliptongetjes 3 stuks
27.50
Geserveerd met ravigotesaus, koolsalade & friet
Classic Beef Burger (V)
19.50
Heerlijke rundvleesburger op steenovengebakken brood, geserveerd met gebakken ui, bacon, augurkrelish, romige kaassaus, koolsalade & friet (Ook vegetarisch mogelijk! )
Schnitzel Forestière
21.50
Met gebakken ui, champignon, paprika, bacon & kaas, geserveerd met friet & warme groenten
Kipsaté spies
19.50
Van kippendij, paprika, ui, pindasaus, koolsalade, kroepoek & friet
Varkens Rib Eye van de Grill
21.00
Heerlijk sappig varkensvlees met warme groenten, kruidenkrieltjes, tomatensalsa & aioli
Tournedos Du Chef
27.50
Botermalse ossenhaas geserveerd met peper-cognacsaus, warme groenten & kruidenkrieltjes
Slow Cooked Ribs
20.50
Ca. 400 gram huis gemarineerde ribs geserveerd met koolsalade, knoflooksaus & friet
Loaded Sweet Fries (V)
14.50
Zoete aardappelfrietjes geserveerd met vegetarisch gehakt, rode ui, paprika, guacamole, kaassaus & koolsalade
Kip Teriyaki
18.50
Kipreepjes met ui, paprika, roerbak groente, teriyaki saus en rijst
Mexican Pulled Pork
18.50
Gebakken met pepers, ui, paprika, tex-mex kruiden en Jalapenosaus, koolsalade & rijst
Surinaamse vegetarische rotirol (V)
17.50
Met uien chutney, koolsalade en rijst
Poké Bowls
Veggie Chicken Teriyaki (V) (V)
17.50
van vegetarische kipstukjes (Vegetarian Chicken)
Gamba’s
17.50
gebakken in knoflook, rode pepers, rozemarijn & dille
Verse Zalm
17.50
gemarineerd op Japanse wijze
Asian Beef Bowl
17.50
biefstukpuntjes met jalapeno gebakken in ketjap-sesamsaus
Asperge hoofdgerechten
Het Witte Goud Van Aspergekwekerij Brenders uit Made!Asperges met Beenham
22.5
Geserveerd met heerlijke hollandaisesaus, gekookt ei & kruidenkrieltjes
Asperges met warm gerookte Zalmfilet
24.5
Geserveerd met heerlijke hollandaisesaus, gekookt ei & kruidenkrieltjes
Asperges met ei (V)
21.0
Geserveerd met heerlijke hollandaisesaus, gekookt ei & kruidenkrieltjes
Bijgerechten
Gemengde slamix / Puntzak friet met mayo / Kruidenkrieltjes / Warme groenten / Rijst per bijgerecht
3.50 per portie
Zoete aardappelfriet
4.50
koude sauzen: Mayonaise / Ketchup / Curry / Mosterd / Chili/ knoflook
1.00 per saus
Peper-cognacsaus / Pindsaus / Bourgondische Vissaus
3.50 per saus
Desserts & meer
Desserts & Meer
Verse Seizoen Wafel*
9.50
Met verse aardbeien, chocoladesaus & slagroom
New Style Dame Blanche
9.00
vanille-ijs met Callebaut chocoladesaus, Baileys oreo crunch & slagroom
Vers fruit salade (V)
7.50
Met slagroom
Sorbet (V)
8.50
3 smaken roomijs met vruchten, kersensaus & slagroom
Warme Brownie
8.50
Geserveerd met caramelijs & slagroom
Limocello Lekkernij*
9.50
Citroenbavarois cake geserveerd met rood fruit, Limoncello & slagroom
Kaasproeverij*
11.50
3 soorten Madese kazen van kaasboerderij ’t Bosch met brood & chutney
*=beperkt voorradig
Smoothies
Orange Veggie (V)
4.50
Gember – wortel – Paprika – knolselderij
Tropical
4.50
Aardbei – banaan
Sunshine
4.50
Ananas – Mango
Blueberry
4.50
Bosbessen
Koffie & meer
Koffie
2.75
Grote koffie
3.50
diverse keuzes
Cappuccino
3.00
Decafé
2.75
Espresso
2.75
Doppie Dubbele espresso
4.50
Koffie verkeerd
3.00
Latte Macchiatto
3.80
Chai Latte
3.80
Luxe Warme choco melk
3.25
Keuze uit wit, melk of puur
Slagroom
0.75
Tasty Lattes
4.25
Latte machiatto met een siroopje! keuze uit: Vanille – Caramel - Kaneel - Hazelnoot - Honing
Fairtrade Organic Thee
Duurzaam en eerlijke losse thee keuze uit:English blend of Rooibos
3.00
Earl grey of Bosvruchten
3.00
Kamille of Green Sencha
3.00
Green tea ginger & lemongrass
3.00
Seasonal mix
3.00
Verse kruiden Thee
Verse Munt
3.95
Verse Gember
3.95
Verse rozemarijn
3.95
Koffie met een scheutje
Ierse Mist
8.00
met baileys
Irish koffie
8.00
Met Jameson whisky
French koffie
8.00
Met Grand manier
Spaanse koffie
8.00
Met Licor 43
Italiaanse koffie
8.00
met amaretto
Tilburgse Kruikenzeiker
8.00
met schrobbelér
Steenhoeve koffie
8.00
koffiesmaak naar keuze met 2 puntjes likeur, slagroom en zoetigheden
Thee met een scheutje
Blueberry
7
bosvruchten thee met blueberry likeur
Limoncello
7
citroen thee met limoncello likeur
Kermis Thee
7
kaneel thee met kaneel likeur
Steenhoeve Thee
7
theesmaak naar keuze met 2 puntjes thee likeur en zoetigheden
Steenhoeve Keuze Menu
3 gangen menu 31.5 (voor-, hoofd-, & nagerecht)
4 gangen menu 37.5 (voorgerecht, soep, hoofd-, & nagerecht)
Voor/tussen gerechten
Spaans Plateau
met Chorizo, Serrano ham, tomatensalsa & olijven
Trio van Vis
Gemarineerde zalm, Krabsalade & Hollandse Garnalen, geserveerd met kruidige cocktailsaus
Soep van het Seizoen
wisselende soep
Tomaten-paprikasoep (V)
Met Italiaanse kruiden
Hoofdgerecht
Bourgondisch Vispannetje
o.a. zalmfilet, witvis & garnalen geserveerd met warme groenten & kruidenaardappeltjes
Kip Teriyaki
Kipreepjes met ui, paprika, roerbak groente, teriyaki saus en rijst
Tex-Mex Bowl (V)
met Mexicaans gekruide zoete aardappel & Guacamole
Dessert
Sorbet
3 soorten ijs, vruchten en slagroom
Vers fruit salade
met slagroom
Sharing Dining
Samen delen en genieten! van de lekkerste gerechten. Dat kan met een Shared Dinner. Wij serveren de beste gerechten op eigen wijze. U deelt de gerechten samen met uw gezelschap. Zo ontstaat er automatisch een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer aan tafel – We zullen het menu in 3 of 4 gangen serveren, voor(tussen)gerecht, hoofdgerecht en nagerecht. – Per gang serveren we verschillende verrassend gerechten, U geeft aan wat u absoluut niet lust! – Het sharing dinner menu is uitsluitend per gehele tafel en vanaf minimaal 2 personen te bestellen
3 gangen shared dinner 42.5 p.p.
4 gangen shared dinner 52.5 p.p.
Aspergekaart
Verse Witte Asperges uit Made!
3 Gangen Aspergemenu € 34,50
Voorgerechten
Asperges Bowl
14.50
Poké Bowl met verse asperge, zalm en garnalen
Asperge crème soep (V)
7.50
Gebonden aspergesoep
Hoofdgerechten
Asperges met beenham
22.50
Geserveerd met heerlijke hollandaisesaus, gekookt ei & kruidenkrieltjes
Asperges met warm gerookte zalmfilet
24.50
Geserveerd met heerlijke hollandaisesaus, gekookt ei & kruidenkrieltjes
Asperges met ei (V)
21.00
Geserveerd met heerlijke hollandaisesaus, gekookt ei, groene kruiden & kruidenkrieltjes
Dessert
Gemarineerde Asperges (V)
9.95
Gemarineerde asperges met noten crumble, munt, verse aardbeien & roomijs