• Door naar de hoofd inhoud
  • Home
  • Carnaval
  • Nieuws
  • Menu
    • High arrangementen
    • Menukaart
    • Dranken
  • Reserveren
  • Vacatures
  • Contact

Eetcafé de Steenhoeve - Officiële website

  • Home
  • Carnaval
  • Nieuws
  • Menu
    • High arrangementen
    • Menukaart
    • Dranken
  • Reserveren
  • Vacatures
  • Contact

Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ Made
Reserveren: +31 (0)162-684000

Previous Next

Menu

  • Kindermenu
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts & meer
  • Lunch
  • Steenhoeve Keuze Menu
  • Sharing Dining

Kindermenu

Alle kinderen die klaar zijn met eten, mogen iets grabbelen uit de schatkist!

Voorgerechten

Kopje Tomatensoep (V)

6.
Kopje seizoensoep

6.

Pannenkoek

Lekker met suiker en stroop
Naturel

8.5

Friet & een snack

Friet met ketchup, mayonaise en een snack
Frikandel

9.5
Rundvleeskroket

9.5
Kaaskroket

9.5
Kipnuggets 6 stuks

9.5
Garnalenkroket

9.5

Vegetarisch & Lekker

Stukje Quiche met spinazie & paddenstoeltjes (V)

11.5
Gevulde courgette met mais, paprika, ui & kaas (V)

11.5

Diverse Toetjes

Waterijsje

2.
Smoothies

5.5
Figuren ijsbeker

5.5
(die je mee mag nemen), gevuld met roomijs en je mag zelf kiezen uit smarties of spekjes dip

Voorgerechten

Heeft u een allergie? Geef dit door aan de bediening zodat we in overleg met het Keukenteam er voor zorgen dat het gerecht aan uw normen voldoet.

Appetizers & Starters

Broodplankje

5.5
met kruidenboter &Aioli
Brood met smeersels (V)

7.5
met 4 verschillende dips

Voorgerechten

Carpaccio van Ossenhaas

14.
met oude kaas, pittenmix & truffelmayonaise
Tompouce van Zalm & Tonijn

13.
Vers gerookte zalm, Tonijnsalade & een krokantje van bladerdeeg
Cocktail Gerookte Kip

9.5
Huisgemaakte gerookte kipsalade met mandarijn, courgette, ui & bacon
Gebakken Gamba’s

11.
Op een bedje van verse salade met gegrilde courgette & geserveerd met basilicum-walnotenpesto
Pulled Pork BBQ style

9.5
Geserveerd met gebakken paprika, ui, cheddarsaus, BBQ-saus & nacho’s
Krentenbolletje & Geitenkaas (V)

9.
Vers gebakken krentenbolletje met gebakken geitenkaas, honing, walnoot & een frisse salade
Bospaddelstoelensalade (V)

11.
Met gebakken courgette, truffelmayo & paddenstoelenkroketje
Tomaten-paprikasoep (V)

7.5
Met Italiaanse kruiden
Seizoensoep

7.5
wisselende soep (vraag aan de bediening)

Hoofdgerechten

Heeft u een allergie? Geef dit door aan de bediening zodat we in overleg met het Keukenteam er voor zorgen dat het gerecht aan uw normen voldoet.

Hoofdgerechten

Zalmfilet

22.
Heerlijk gebakken zalmfilet geserveerd met spinazie & aardappelgratin.
Gamba’s van de Grill

21.5
Gamba’s van de Grill
Regenboogforel

18.5
in de huid gebakken forel met friet en salade
Stoofschotel du chef

22.5
wisselende stoofgerecht, geserveerd met frisse salade & frietjes
Varkenshaas

18.5
Met een roerbak van ui, paprika, champignon, courgette, geserveerd met friet.
Steenhoeve Schnitzel

22.5
Royaal belegd met gebakken ui, champignon, paprika, bacon & kaas, geserveerd met friet & frisse salade
Runderhaas biefstuk

29.5
Garnituur van gebakken ui, champignon, paprika, courgette, geserveerd met aardappelgratin
Vlaamse kipstoof

19
Verrassend lekker! In donker bier gestoofde kippenbout met frietjes & frisse salade
Kipsaté spies

19.5
op kool gegrilde kipsiesen met pindasaus, kroepoek, salade en friet
Vegetarische Quiche (V)

18.
Rijkelijk Gevuld met spinazie, paddenstoelen, ui, paprika & geitenkaas
Gevulde Courgette (V)

18.
Gevuld met mais, paprika, ui, knoflook & gegratineerd met oude kaas, geserveerd met zoete aardappelfriet

Onze Huisgemaakte Sauzen

Pepersaus

3.
Champignon roomsaus

3.
Hollandaisesaus

3.
Pindasaus

3.
Licht pikante stroganoffsaus

3.
Koude sauzen

0.9
Mayonaise, chilisaus, knoflooksaus, currysaus, tomatenketchup, mosterd

Desserts & meer

Desserts & Meer

ijsduet

7.
2 soorten ijs naar invulling van de chef, geserveerd met vruchtensaus & slagroom
Kersencrumble uit de oven

8.5
Warme kersen met crumble, geserveerd met slagroom
Warme Brownie

8.5
Geserveerd met mandarijn, roomijs & slagroom
New Style Dame Blanche

9.
vanille-ijs met Callebaut chocoladesaus, Baileys, oreo crunch & slagroom
Speculoosparfait

8.5
Huisgemaakt, geserveerd met stoofpeer, kaneellikeur & slagroom
Kaasproeverij ‘t Bosch*

12.5
3 soorten Madese kazen van kaasboerderij ’t Bosch met brood & honing

Smoothies

Orange Veggie (V)

5.
Gember – wortel – Paprika – knolselderij
Tropical (V)

5.
Aardbei – banaan
Sunshine (V)

5.
Ananas – Mango
Blueberry (V)

5.
Bosbessen

Koffie & meer

Koffie

2.75
Grote koffie

3.5
diverse keuzes
Cappuccino

3.
Decafé

2.75
Espresso

2.75
Doppie Dubbele espresso

4.5
Koffie verkeerd

3.
Latte Macchiatto

3.8
Chai Latte

3.8
Luxe Warme choco melk

3.25
Keuze uit wit, melk of puur
Slagroom

0.75
Tasty Lattes

4.25
Latte machiatto met een siroopje! keuze uit: Vanille – Caramel - Kaneel - Hazelnoot - Honing

Fairtrade Organic Thee

met honing 3. Duurzaam en eerlijke losse thee keuze uit:
English blend of Rooibos

3.00
Earl grey of Bosvruchten

3.00
Kamille of Green Sencha

3.00
Green tea ginger & lemongrass

3.00
Seasonal mix

3.00

Verse kruiden Thee

Verse Munt

3.95
Verse Gember

3.95
Verse rozemarijn

3.95

Koffie met een scheutje

Ierse Mist

8.00
met baileys
Irish koffie

8.00
Met Jameson whisky
French koffie

8.00
Met Grand manier
Spaanse koffie

8.00
Met Licor 43
Italiaanse koffie

8.00
met amaretto
Tilburgse Kruikenzeiker

8.00
met schrobbelér
Steenhoeve koffie

8.00
koffiesmaak naar keuze met 2 puntjes likeur, slagroom en zoetigheden

Thee met een scheutje

Blueberry

7
bosvruchten thee met blueberry likeur
Limoncello

7
citroen thee met limoncello likeur
Kermis Thee

7
kaneel thee met kaneel likeur
Steenhoeve Thee

7
theesmaak naar keuze met 2 puntjes thee likeur en zoetigheden

Lunch

Tot 16.00 uur

Heeft u een allergie? Geef dit door aan de bediening zodat we in overleg met het keukenteam er voor zorgen dat het gerecht aan uw normen voldoet.

Huisgemaakte soepen

Tomaten-paprikasoep (V)

7.
Soep van het seizoen

7.5
(vraag aan de bediening)
Brood met kruidenboter & aioli

5.5
Brood met smeersels

7.5

Lunch Tip!

Steenhoeve Plateau (vanaf 2 pers) Diversiteit aan kleine gerechtjes. Laat je verrassen door ons keukenteam!
Steenhoeve Plateau

18.95 pp
Een diversiteit van kleine gerechtjes!. Laat je verrassen door ons keukenteam!

12 Uurtjes

12 uurtje uit de zee

13.5
Met tonijnsalade, garnalenkroket & seizoenssoep
12 uurtje van ’t land

13.5
Ossenhaascarpaccio, rundvleeskroket & seizoenssoep
12 uurtje uit de moestuin (V)

13.5
Stukje Quiche met spinazie, kaaskroket & seizoenssoep

Kroketten

Keuze uit mais of bruin brood of Italiaanse bol
2 Rundvlees kroketten

8.5
met mosterd & brood
2 Kaas kroketten (V)

8.5
met mosterd & met brood
2 Garnalen kroketten

11.5
met aioli & brood
Puntzak friet-mayo

4.

Heerlijk belegd!

Keuze uit mais of bruin brood of Italiaanse bol
Carpaccio

12.5
met oude kaas, pitjes & truffelmayo
Tonijnsalade

9.5
met slamix en rode ui
Huisgemaakte kipsalade

9.5
van gerookte kiprollade
BBQ Pulled Pork

9.5
met ui, paprika, cheddarsaus, BBQ-saus & nacho’s
Old Amsterdam (V)

7.5
met salade van wortel, honing, walnoot & mais
Gerookte Zalm

12.
met slamix en rode ui

Eigerecht

met mais of bruinbrood
Uitsmijter of omelet

8.5
ham – kaas
Uitsmijter of omelet Du Chef

11.5
met champignons, ui, paprika, bacon & kaas

Tosti’s

met mais of bruin brood
Croque Monsieur

6.
ham & kaas
Croque Madame

7.
ham, kaas, gebakken ei

Steenhoeve Keuze Menu

3 gangen menu 36.5 (voor-, hoofd-, & nagerecht) of 4 gangen menu 42.5 (voor-, soep,hoofd-, & nagerecht)

Voorgerechten

Cocktail gerookte kip

met mandarijn, courgette, ui & bacon
Zalm & Tonijn

tompouce van Tonijnsalade & gerookte zalm
Tomaten-paprikasoep (V)

Soep van het Seizoen

wisselende soep
Gebakken gamba

met basilicum-walnotenpesto

Hoofdgerecht

Vlaamse Kipstoof

in donker bier gestoofd, geserveerd met salade & frietjes
Zalmfilet

geserveerd met spinazie & aardappelgratin
Moestuin (V)

wisselend vegetarisch gerecht, keuze van het keukenteam
Gamba’s van de Grill

5 ongepelde knoflookgamba’s
Varkenshaas

Met een roerbak van ui, paprika, champignon, courgette & frietjes

Dessert

Ijsduet

2 soorten ijs naar idee van de chef met vruchtensaus & slagroom
Kersencrumble

met slagroom
Koffie/thee

met bonbon

Sharing Dining

Samen delen en genieten!  van de lekkerste gerechten. Dat kan met een Shared Dinner.

Wij serveren de beste gerechten op eigen wijze. U deelt de gerechten samen met uw gezelschap.

Zo ontstaat er automatisch een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer aan tafel

– We zullen het menu in 3 of 4 gangen serveren, voor(tussen)gerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

– Per gang serveren we verschillende verrassend gerechten, U geeft aan wat u absoluut niet lust!

– Het sharing dinner menu is uitsluiten per tafel en vanaf minimaal 2 personen te bestellen.

– Sharing dinner vooraf reserveren i.v.m. voorbereiding,

geef dan natuurlijk bij reservering ook aan dat u komt sharen.

3 gangen shared dinner € 46.5 p.p.  

4 gangen shared dinner € 55.- p.p.

Klaar om te reserveren?

Bel +31 162 684 000 of klik hieronder om direct online te reserveren

Reserveer online!

Contact:

Raadhuisplein 1a
4921 ZJ
Made

+31 (0)162-684000

info@eetenstap.nl

Snelle links:

  • Hotel 't Trefpunt
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Contact

© Copyright 2017 - 2023 Eetcafé de Steenhoeve - Officiële website · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door Probu Online